Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2009 03:33 - Младеж се обеси показно пред хотел “Спорт палас” от ревност по 16-годишна любима
Автор: blagoevgrad Категория: Новини   
Прочетен: 1154 Коментари: 1 Гласове:
0



21-годишен кюстендилец сложи публично край на живота си, като се обеси на дърво пред хотел "Спорт палас" в лесопарк Хисарлъка от ревност. Андрей Стамов е открит да виси обесен зад бившия спортен хотел около 20 часа завчера. При извършения оглед на място следи от насилие не са установени. Сигнала за трагедията е подала в полицията 16-годишната приятелка на младия мъж Ивета.
     В дома на Андрей на ул. "Църноок" до Икономическата гимназия полицаите открили предсмъртно писмо, написано от младежа и адресирано до майка му. В него Стамов се извинява на майка си, че ще я натъжи много и обяснява, че повече не може да живее така.
     Очаква се експертизата на патолозите по случая, но според близки на почерненото семейство няма съмнение, че Андрей сам е посегнал на живота си.
     Работим по няколко версии, все още е много рано да се каже каква е причината за смъртта на 21-годишния Андрей Стамов, каза директорът на ОД на МВР - Кюстендил комисар Георги Джоглев. Едната от версиите е, че преди да си сложи въжето, Андрей е имал скандал от ревност с 16-годишната си приятелка, криминалистите установили, че девойчето е свидетел на самообесването. Тя е в шок, почти не може да говори и по лекарско предписание все още не сме разговаряли с нея, казаха полицаи.
     Малко преди фаталния инцидент около 17 часа Андрей и приятелката му Ивета излезли на разходка в центъра на Кюстендил. Докато се разхождали, младежът заподозрял, че момичето флиртува и това станало повод за скандал между тях. В края на препирнята Андрей си тръгнал за вкъщи със заканата, че ще сложи край на живота си, а приятелката му се опитвала да го успокои. Той обаче отишъл в дома си, написал писмото на майка си и взел едно парче сезал, с което се отправил към Хисарлъка. Там демонстративно метнал въжето на един клон и си сложил примката на шията. След като разбрала, че решението на Андрей да посегне на живота си е категорично, тийнейджърката се изплашила, а като видяла как увиснал на сезала, тя се опитала да го свали, повдигайки краката му, но младежът издъхнал в ръцете й. От шока девойката не знаела какво да прави и хукнала да обикаля улиците на града, около 20 часа, прибирайки се в дома си, разказала всичко на родителите си и те подали сигнал в полицията.
     Родителите на Андрей са разведени от няколко години, той живеел с майка си Валентина, която е безработна. Наскоро 21-годишният младеж бил започнал работа при баща си Николай - майстор монтьор на автомобили.
     Ивета е дъщеря на таксиметров шофьор-сърбин, който над 20 години живее и работи в Кюстендил. Майка й от няколко години работи като икономка в Америка.


Тагове:   спорт,   младеж,   ревност,


Гласувай:
0



1. анонимен - ksvkrkvkwrv
05.10.2009 05:13
irirmsrmrmibimmpmr
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagoevgrad
Категория: Новини
Прочетен: 78314
Постинги: 52
Коментари: 25
Гласове: 518
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930